ECX: De ultrasnelle borstelloze DC-motor

120.000 rpm, steriliseerbaar, configureerbaar

maxon motor brengt nieuwe borstelloze High Speed DC motoren op de markt. De ECX motoren zijn erg stil en warmen nauwelijks op/blijven koel. De nieuwe productlijn van maxon is bij uitstek geschikt voor medische handapparatuur en industriële spindels.

  • 
 
  
 

 
  Normal
  0
  
  
  21
  
  
  false
  false
  false
  
  DE-CH
  ZH-CN
  X-NONE
  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  
  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  

 <w:LatentStyles DefLockedState= /* Style Definitions */ table"/>

    De ECX 16 met pin-verbindingen

De ECX motoren met diameters van 8, 16 en 19 mm bereiken piekwaarden van 120.000 rpm, lopen heel rustig en worden nauwelijks warm. Ze zijn in verschillende vermogensklassen en in de varianten standaard of steriliseerbaar (tot 2000 cycli in de autoclaaf) verkrijgbaar. Dat maakt de aandrijvingen interessant voor medische handapparatuur en industriële spindels.

Korte levertijden voor de klanten

De High Speed motoren zijn te vinden in de onlineshop van maxon,   waar ze eenvoudig kunnen worden geconfigureerd. Dat wil zeggen: klanten kunnen de aandrijvingen van specifieke mechanische en elektrische componenten voorzien. Voor de ECX 8 zijn bijvoorbeeld de planetaire overbrenging GPX en de encoder ENX 8 beschikbaar. Bovendien kunnen onder andere verschillende as-lengten, wikkelingstypen of kogellagers worden gekozen.

Klanten profiteren van snelle levertijden, want alle configureerbare aandrijfvarianten zijn - dankzij efficiënte en geautomatiseerde processen - binnen maximaal 11 dagen gereed voor levering.

Nog meer configureerbare aandrijvingen

maxon motor werkt continu aan de uitbreiding van de succesvolle X drives familie. In de lente van 2016 wordt de configureerbare lijn verder uitgebreid. Waaronder de borstelloze DC motor ECX 22 – die in twee vermogensklassen en als steriliseerbare variant verkrijgbaar zal zijn.

Meer informatie over de nieuwe High Speed ECX motoren vindt u op: ecx.maxonmotor.com



Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact