driven magazine: nieuwe werelden ontdekken

In het heelal staan aandrijvingen enorme uitdagingen te wachten.

Een rover die op Mars naar leven zoekt, een robot die onderzoek doet in maankraters of een sonde die heel dicht bij de zon komt: de nieuwste uitgave van driven, het maxon motor magazine, is geheel gewijd aan spannende ruimtemissies. De verhalen tonen onder andere welke moeilijke omstandigheden DC-motoren in het heelal moeten trotseren.

  • Vreemd maar tegelijkertijd fascinerend: ons zonnestelsel heeft veel geheimen die erop wachten om onthuld te worden

    De nieuwe cover van driven. Foto © maxon motor ag

Vreemd maar tegelijkertijd fascinerend: ons zonnestelsel heeft veel geheimen die erop wachten om onthuld te worden. Het nieuwste nummer van driven focussed zich volledig op het heelal. Kom alles te weten over de geplande robots die naar Mars gestuurd worden, over de race van Google naar de maan en de riskante reis naar de zon. Lees hoe maxon zijn aandrijvingen in het eigen laboratorium voorbereid op de extreme omstandigheden die in de ruimte heersen en met welke nieuwe technieken het internationale ruimtestation ISS in de toekomst uitgerust wordt.

Welke DC-motor is het beste voor uw applicatie? driven toont aan de hand van een voorbeeld waar u op moet letten bij het selecteren van de juiste aandrijving voor uw applicatie. Verder schrijft de internationaal befaamde onderzoekster van exoplaneten Sara Seager in haar gastcolumn over verre planeten die de wetenschap wil ontdekken.

Nieuw in de Windows App Store
driven verschijnt als tablet-magazine in het Duits en Engels en kan gratis worden gedownload – in de App Store of de Google Play Store en nu ook in de Windows App Store. Geeft u de voorkeur aan een gedrukte uitgave? Bestel dan nu uw persoonlijke exemplaar.

Meer informatie op: magazin.maxonmotor.ch

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact