Klein maar krachtig

maxons microaandrijving EC 4 stelt nieuwe maatstaven

De kleinste DC-motor van maxon is maar vier mm dik en is in twee lengtes verkrijgbaar. Door de ISO-certificering 13485 is de borstelloze microaandrijving bij uitstek geschikt voor toepassing in de medische sector.

Met de borstelloze DC-motor EC 4 brengt maxon motor een ultracompacte aandrijving op de markt. De kleinste micromotor uit de Zwitserse fabriek is slechts vier mm dik en is in twee lengtes en met twee vermogenswaarden (0,5 en 1 W) verkrijgbaar. Uitgerust met de ijzerloze maxon wikkeling, overtuigt de EC 4 door zijn robuuste constructie, zijn hoge vermogensdichtheid en lage energieverbruik, wat hem ook voor mobiele toepassingen interessant maakt.

De passende overbrenging is bij maxon te vinden

In combinatie met de planetaire overbrenging GP 4 krijgen ingenieurs een compacte aandrijving voor toepassingen in micropompen, analyse- en diagnostische instrumenten of laboratoriumrobots. Precies en betrouwbaar stelt hij lenzen in, doseert vloeistoffen of positioneert sensoren. Alle eenheden zijn conform de medische norm ISO 13485, waardoor deze maxon microaandrijving perfect is voor medische aandrijvingen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact