EC 45 flat, 70 W: de combinatie van nieuwe en beproefd

Klein krachtpakket met 130 mNm koppel uit een diameter van 45 mm.

Sachseln

De succesvolle serie borstelloze EC 45-platte motoren wordt verder uitgebreid.

  •   De familie wordt uitgebreid met een compleet nieuw ontwikkelde 70 W-uitvoering, die het nu al aanzienlijke vermogen nog een keer naar boven uitbreidt

 

De familie wordt uitgebreid met een compleet nieuw ontwikkelde 70 W-uitvoering, die het nu al aanzienlijke vermogen nog een keer naar boven uitbreidt. De nieuwe EC 45 flat 70 W wordt gekarakteriseerd door een zeer vlakke karakteristieke krommestijging en verenigt nieuwigheden met beproefde kwaliteiten: flensbeeld, bevestiging en stekker zijn gelijk aan de bestaande 50 W-uitvoering. En toch levert de nieuwe 70 W-uitvoering 38 procent meer koppel.

 

De EC 45 flat 70 W biedt buitengewone basisgegevens. Onder andere biedt hij een maximaal permanent koppel van 130 mNm bij een rendement van maximaal 85 procent, wat hem tot een uitstekende keuze voor netonafhankelijke aandrijfsystemen of voor toepassingen in de industriële automatisering maakt.

 

De nieuwe EC 45 flat 70 W is met Hall-sensoren in vier wikkelingstypen (24, 30, 36, 48 V) vervoegbaar en kan met meer dan 50 verschillende planetaire en rechte tandwieloverbrengingen van de series GP 42 C en GS 45 A worden gecombineerd. Voor de besturing staan een veelvoud aan servoversterkers (DEC, DECS, DECV en DES) en postioneerbesturingen (EPOS2 und EPOS2 P) ter beschikking.

 

maxon flat motor. De borstelloze platte DC-motoren zijn dankzij de platte bouwvorm in veel toepassingen precies de juiste aandrijving. Geconcipieerd als binnen- of buitenloper zijn deze voor kleine ruimtes vaak de ideale oplossing. Dankzij de doordachte, eenvoudige constructie is een grotendeels geautomatiseerde productie mogelijk, wat tot een gunstige prijs leidt.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 07 44 -
Contact