Afgekeken bij moeder natuur.

driven magazine kijkt naar de biotechniek.

Ingenieurs over de hele wereld laten zich inspireren door de natuur. Dit stelt ze in staat om technieken te ontwikkelen van het hoogste niveau: bionische protheses, exoskeletten voor kinderen en zelfs een salamander met ruggegraat.

  • Het is lente, de natuur ontwaakt en de nieuwe editie van het magazine driven van maxon motor verschijnt

Het is lente, de natuur ontwaakt en de nieuwe editie van het magazine driven van maxon motor verschijnt. Om hierop aan te sluiten heeft de redactie haar aandacht gevestigd op de wereld van de flora en fauna – net als veel ingeniers tegenwoordig doen. Ze kopiëren de natuur en ontwikkelen hierdoor steeds betere producten. Hiervan profiteren onder andere dragers van been- of handprotheses want de bionische systemen komenfunctioneel steeds dichter bij het origineel. . In deze editie wordt ingegaan optwee indrukwekkende voorbeelden hiervan. Ook vindt u een overzicht van de spannendste dier-robots van dit moment. Verrassingen gegarandeerd. Daarnaast komt u meer te weten over de succesvolle motion control-specialisten bij maxon motor en leest u hoe u DC-motoren als generatoren kunt gebruiken.

Gratis het driven magazine ontvangen?

driven, het magazine van maxon motor, verschijnt twee keer per jaar in drie talen en bevat interessante berichten, interviews en nieuws rondom aandrijftechniek. De huidige editie kan hier gratis worden besteld: magazine.maxonmotor.com

Terug naar het nieuwsoverzicht

Productnavigator

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31/53 - 744 0 744
Contact