Steeds sneller – met maxon.

Nieuwe high-speed aandrijvingen en controllers.

De Zwitserse aandrijfspecialist maxon motor presenteert dit voorjaar een groot aantal nieuwe producten – van supersnelle borstelloze DC motoren en robuuste planetaire overbrengingen tot modulaire controllers. Aandrijftechniek wordt intuïtiever dan ooit.

maxon motor breidt haar assortiment uit met onder andere de positioneerbesturing EPOS4: gebaseerd op de bestaande EPOS-serie, gekenmerkt door een hoge vermogensdichtheid. De modulaire controllers zijn ontworpen voor de besturing van DC- en BLDC-motoren met Hall-sensoren en encoders tot 750 W continuvermogen en 1500 W piekvermogen. De configuratie is ook voor leken op het gebied van aandrijvingen geen probleem – dankzij een intuïtieve grafische gebruikersinterface.

maxon breidt daarnaast de configureerbare lijn borstelloze DC motoren uit, gekenmerkt door hoge toerentallen. Deze EXC motoren werden afgelopen najaar voor het eerst gepresenteerd en wordt nu uitgebreid met de ECX Speed 22 High Power. Deze aandrijving is niet alleen snel (tot maar liefst 60.000 min-1), maar verhoudingsgewijs ook sterk (35 mNm).

Gearheads voor hoge krachtoverbrenging
Daarnaast verschijnen er meerdere nieuwe planetaire overbrengingen die zijn ontworpen voor hoge toerentallen en bovendien gesteriliseerd kunnen worden. De andere kant van de familie, de nieuwe GPX High Power overbrengingen, zijn daarentegen ontworpen voor hoge krachtoverbrengingen. Verkrijgbaar in de diameters van 12 tot 32 mm.

Het gehele online configureerbare X drives assortiment vindt u op: xdrives.maxonmotor.com

Bezoek ons volgende week op de Hannovermesse (25 t/m 29 april): hal 15, stand D05

Terug naar het nieuwsoverzicht

Productnavigator

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31/53 - 744 0 744
Contact