maxon motor telt wereldwijd 2000 medewerkers en behoort tot de toonaangevende aanbieders van precieze aandrijfsystemen tot 500 W. Deze aandrijvingen zijn voor vele toepassingsbereiken geschikt en worden diep onder de grond gebruikt, maar ook op de planeet Mars.

Uw werkzaamheden

Voor onze marketing- en communicatieactiviteiten in de Benelux zijn we op zoek naar een creatieve enthousiasteling die naast de noodzakelijke achtergrondkennis ook de skills heeft om marketingcampagnes op te zetten en uit te voeren. maxon motor is een specialist op het gebied voor precisie aandrijfsystemen en voornamelijk actief in de B2B markt. Als marketeer ben je een belangrijke schakel tussen de markt en de organisatie. Je vertaald marktontwikkelingen naar toepasbare en herkenbare concepten voor maxon motor en brengt de producten en diensten van maxon motor bij onze klanten onder de aandacht op een manier die aansluit bij hun belevingswereld. Je werkt samen met de business developer en het sales team. Met activiteiten in meer dan 40 landen, is samenwerking in een internationale omgeving een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Daarnaast duik je af en toe de praktijk in door bijvoorbeeld evenementen te organiseren, stands op te bouwen en te inrichten en sponsorprojecten te bezoeken.

Uw profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding
 • Je hebt ervaring met Google Analytics en Adwords
 • Je hebt ervaring met campagnes op diverse social media platformen (o.m. Facebook, Instagram, Twitter)
 • Je bent in staat om strategisch mee te denken bij het opzetten van campagnes en om deze plannen uit te voeren
 • Je kunt snel schakelen en bent flexibel
 • Je bent een teamspeler en bent tevens in staat zeer zelfstandig te werken
 • Je hebt ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Bron/auteur: maxon motor benelux / 29-jan-2018

 

 • Oneindig koppel

  De EC-1-52 gelijkstroommotor van maxon motor

  De nieuwe borstelloze DC motoren van maxon leveren een bijzonder hoog koppel – dankzij een geoptimaliseerd magnetisch circuit en een speciale rotor. Doordat ze in Korea worden geproduceerd zijn de EC-i 52 aandrijvingen niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ook scherp geprijsd.

 • maxon motor bouwt nieuw Innovation Center

  Het bedrijf investeert 30 miljoen in hoofdkantoor

  De Zwitserse aandrijvingsspecialist maxon motor breidt zijn hoofdkantoor in Zwitserland uit. In februari beginnen de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe Innovation Center, voornamelijk ingericht voor onderzoek, ontwikkeling en de productie van medische aandrijvingen. Het gebouw moet in de zomer van 2018 klaar zijn.

 • EPOS4 positioneerbesturing

  Compacte power voor uw Motion Control-toepassing.

  De EPOS productlijn van maxon motor is al ruim 10 jaar zeer succesvol op de markt. Wereldwijd zijn er meer dan 100.000 units in gebruik. maxon wil op dit succes voortborduren en lanceert de volgende generatie, de EPOS4.

 • Nieuwe business unit mechatronica

  maxon richt nieuwe business unit ′MARS' op

  maxon ontwikkelde afgelopen jaar de BIKEDRIVE, een sterke motor voor e-bikes. Een nieuwe business unit 'MARS′ (Maxon Advanced Robotics & Systems) richt zich binnen maxon volledig op mechatronische aandrijfsystemen. Meer innovatieve producten voor de robotica volgen.

   

 • Steeds sneller – met maxon.

  Nieuwe high-speed aandrijvingen en controllers.

  De Zwitserse aandrijfspecialist maxon motor presenteert dit voorjaar een groot aantal nieuwe producten – van supersnelle borstelloze DC motoren en robuuste planetaire overbrengingen tot modulaire controllers. Aandrijftechniek wordt intuïtiever dan ooit.

 • Diepzee: technologie voor onbekende werelden

  Lees hierover meer in driven, het maxon magazine

  We weten meer van het maanoppervlak dan van de diepe oceanen. Geen wonder gezien de onderwatercondities. En toch dringen steeds vaker geavanceerde voertuigen door tot in de diepte. driven, het maxon motor magazine, maakt zich ook op voor een duik in de diepte en komt boven water met verrassende feiten en verhalen.

 • ECX: De ultrasnelle borstelloze DC-motor

  120.000 rpm, steriliseerbaar, configureerbaar

  maxon motor brengt nieuwe borstelloze High Speed DC motoren op de markt. De ECX motoren zijn erg stil en warmen nauwelijks op/blijven koel. De nieuwe productlijn van maxon is bij uitstek geschikt voor medische handapparatuur en industriële spindels.

 • Vriend, machine, redder: alles over robots.

  Het nieuwe driven magazine van maxon is er!

  Mensen en robots zullen de komende jaren steeds dichter tot elkaar komen. In het huishouden en bij het werk. Maar hoe zal dit samenleven er concreet uitzien? En wat zijn daarbij de technische uitdagingen? Het nieuwe driven magazine van maxon motor geeft daarop antwoord.

   

 • Een borstelloze DC-motor voor het zware werk in de operatiezaal

  Steriliseerbare EC-4pole 30 van maxon

  De EC-4pole 30 van maxon motor heeft een hoog koppel (86,8 mNm) en is steriliseerbaar. Een perfecte aandrijving voor medische handapparatuur.

 • Mini-spindel voor lineaire positioneertaken

  maxons spindeloverbrenging GP6S

  De micro-spindeloverbrenging GP6S met een diameter van zes millimeter: een spindelaandrijving met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Nu ook verkrijgbaar als metalen versie.

 • Klein maar krachtig

  maxons microaandrijving EC 4 stelt nieuwe maatstaven

  De kleinste DC-motor van maxon is maar vier mm dik en is in twee lengtes verkrijgbaar. Door de ISO-certificering 13485 is de borstelloze microaandrijving bij uitstek geschikt voor toepassing in de medische sector.

 • Binnenrotor-aandrijvingen met ongelooflijk veel kracht

  maxon presenteert nieuwe High Torque DC motoren

  Voor toepassingen waarbij een zeer hoog koppel is vereist, brengt maxon motor de gelijkstroommotor EC-i 40 als High Torque versie op de markt. De ijzerloze binnenrotor aandrijving is verkrijgbaar met een diameter van 40 mm en levert een maximaal koppel van 234 mNm.

Productnavigator

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31 53 744 0 744
Contact