Nieuwe producten op de Hannover Messe

maxon presenteert nieuwe EPOS en EC-i.

De aandrijvingsspecialisten van maxon motor hebben de positioneerbesturing EPOS4 70/15 ontwikkeld, de tot nu toe krachtigste versie van deze serie met een maximaal vermogen van 2,1 kW. Maar dit is niet het einige, ook op het gebied van de borstelloze DC-motoren is er spannend nieuws te vertellen.

maxon motor lanceert met de EPOS4 70/15 positioneerbesturing de krachtigste versie uit de productlijn. De CANopen besturing met EtherCAT-optie in de robuuste metalen behuizing levert een uitgaand vermogen van tot wel 2,1 kW en is geschikt voor het aansturen van DC-motoren en BLDC-motoren.

De EPOS4 70/15 valt op door de vele verschillende functies en een eenvoudige bediening. Zo kunnen de digitale en analoge aansluitingen worden geconfigureerd en kunnen er verschillende feedback-systemen worden gebruikt. Bovendien maakt de bijbehorende software EPOS Studio een eenvoudige inbedrijfstelling mogelijk alsook integratie in verschillende mastersystemen.

 

Het nieuwste van het nieuwste op de Hannover Messe

Naast de nieuwe positioneerbesturing presenteert maxon op de Hannover Messe ook een innovatie van de borstelloze aandrijvingen. De krachtige EC-i 30 motor is nu verkrijgbaar met geïntegreerde elektronica. Hierdoor is er een dynamische digitale toerentalregeling van pompen, ventilatoren, scanners en vele andere toepassingen mogelijk. Meer nieuws en het complete productassortiment van maxon motor – van motoren, overbrengingen, besturingen tot aan systemen – vindt u op de Hannover Messe van 23 tot 27 april:

Hal 15, stand D09 – Industrial Automation

Hal 5, stand A13 – Industrial Supply (maxon ceramic)

Hal 16, stand D35 – Job and Career

 

Direct naar de producten van maxon motor: shop.maxonmotor.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Productnavigator

Contact

maxon motor benelux bv

Josink Kolkweg 387545 PR EnschedeNederland
+31/53 - 744 0 744
Contact